ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Επαγγελματικά εσωτερικά δάπεδα

Εγκαθιστούμε επαγγελματικά εσωτερικά δάπεδα μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένων των φορητών δαπέδων. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση αθλητικών γραμμών στο γήπεδο μπάσκετ και μια επιλογή από επιφάνειες από ξύλο, καουτσούκ ή βινύλιο
Ξύλο & Βινύλιο Δάπεδα Μπάσκετ Χαντμπολ
Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ξύλινων δαπέδων μπάσκετ προσφέροντας παράλληλα την επιλογή των επαληθευμένων αθλητικών επενδύσεων βινυλίου όπως το Taraflex Όλα τα δάπεδα μπάσκετ και χάντμπολ που εγκαθίστανται από εμάς, γίνονται σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της εκάστοτε ομοσπονδίας και τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Ξύλινο Δάπεδο Χορού
Τα εξειδικευμένα πατώματα χορού μας χρησιμοποιούν δάπεδα υψηλής ποιότητας και είναι κατάλληλα τόσο για δραστηριότητες με υψηλές επιπτώσεις όσο και για δραστηριότητες με χαμηλή επίπτωση που προσφέρουν τέλεια απορρόφηση κραδασμών.
Εμείς στη The art of wood κατασκευάζουμε ξύλινα δάπεδα σχεδιασμένα ειδικά για δάπεδα χορού στούντιο. Τα συστήματα αυτά χρησιμοποιούνται επίσης για χορευτικές δραστηριότητες και εκπαίδευση. Το σύστημα είναι συμπαγές δάπεδο δρυός που χρησιμοποιεί συστήματα αναπηδήσεων.
Αυτά αποτελούνται από σανίδες και ειδικά συστήματα βάσης για την ισοπέδωση ανομοιόμορφων υποστρωμάτων

Αθλητικά πατώματα με όλες τις εσωτερικές προδιαγραφές.

  • Αθλητικά δάπεδα σκληρού ξύλου
  • Αθλητικά δάπεδα βινυλίου
  • Δάπεδα αθλητικών καουτσούκ
  • Φορητά αθλητικά δάπεδα
  • Δάπεδα χορεύουν
  • Γυμναστήρια

Είμαστε δίπλα σας

Ζητήστε προσφορά