ΠΕΊΤΕ “ΕΓΏ” ΣΤΟ ΠΆΤΩΜΑ ΤΩΝ ΟΝΕΊΡΩΝ ΣΑΣ
Τα ξύλινα πατώματα προσθέτουν φυσική ομορφιά και διαχρονικό στιλ σε κάθε διακόσμηση. Είτε το σπίτι σας είναι παραδοσιακό είτε σύγχρονο, ολοκαίνουργιο ή παλαιό, τα ξύλινα πατώματα προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες σχεδιασμού και διευκολύνουν την προσαρμογή των αναγκών και του προσωπικού σας στυλ στο σπίτι σας.

ΑΝΤΟΧΉ
Τα σημερινά ξύλινα δάπεδα είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν στην κίνηση πολυάσχολων οικογενειών, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου φίλου του ανθρώπου. Τα ξύλινα πατώματα είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και μπορούν να φαίνονται όμορφα για δεκαετίες.

ΟΦΈΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ
Πιθανότατα σκέφτεστε πολλά για το αν τα τρόφιμα που τρώτε είναι ασφαλή. Αλλά πόσο ασφαλής είναι η επιφάνεια του δαπέδου στο σπίτι σας; Τα ξύλινα δάπεδα βελτιώνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα, γεγονός που τα καθιστά μια υγιή επιλογή για τα πρώτα βήματα του παιδιού σας και μετά.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΆ ΟΦΈΛΗ
Τα ξύλινα δάπεδα είναι η πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή δαπέδων. Επειδή τα ξύλινα δάπεδα μπορούν να διαρκέσουν πολλές γενιές, απαιτούν λιγότερες πρώτες ύλες – και παράγουν λιγότερα απόβλητα υγειονομικής ταφής – από άλλες επιλογές δαπέδων.

ΠΡΟΣΤΙΘΈΜΕΝΗ ΑΞΊΑ
Όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε ένα μεγαλύτερο σπίτι, ή να μειώσετε το μέγεθος, τα σπίτια με ξύλινα πατώματα πωλούνται γρηγορότερα και με περισσότερα χρήματα από τα σπίτια χωρίς αυτά. Όταν συντηρείται σωστά, τα ξύλινα πατώματα μπορούν να διαρκέσουν εκατοντάδες χρόνια.