ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Εξειδικευμένα μηχανήματα

Με την εμπειρία πολλών χρόνων στη βελτίωση της κατάστασης των ξύλινων δαπέδων και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα για την φροντίδα τους, η εταιρία THE ART OF WOOD,εκτός από την τοποθέτηση δαπέδων, παρέχει υποστήριξη εφ’ όρου ζωής και στον τομέα του βαθύ καθαρισμού των ξύλινων δαπέδων.

Μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος μηχανημάτων και επαγγελματικών προϊόντων (της εταιρείας BONA),μπορούμε να επεξεργαστούμε το δάπεδό σας αφαιρώντας τη βρωμιά που με τον καιρό εισχωρεί στις αυλακιές του ξύλου και αποκαθιστά πλήρως την όψη του λερωμένου δαπέδου σας.

Η τακτική φροντίδα και συντήρηση είναι απαραίτητες για την παράταση της ζωής και της εμφάνισης του δαπέδου σας από σκληρό ξύλο. Ωστόσο, ακόμη και τα πιο αυστηρά προγράμματα καθαρισμού δεν αρκούν για να προστατεύσουν το πάτωμά σας από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής – τα δάπεδα εκτίθενται σε σωματίδια και μολυσματικές ουσίες που μπορούν να φθαρούν την εμφάνιση και τη λάμψη ενός δαπέδου κάθε μέρα.

Για να διατηρήσετε το πάτωμά σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητη προστασία. Οφέλη από τον βαθύ καθαρισμό Ο Βαθύς καθαρισμός απαλλάσσει από τη βρωμιά και τη βρωμιά που δεν μπορούν πάντα να φτάσουν τα κανονικά καθαριστικά. Σκόνη, χώμα και άλλα σωματίδια μπαίνουν σε όλες τις ρωγμές και ραφές του δαπέδου σας.

Ο βαθύς καθαρισμός του δαπέδου σας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα σας προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα: Καλύτερη προστασία. Ο βαθύς καθαρισμός βοηθά στην απομάκρυνση των δυσάρεστων ρύπων που θα φθείρουν το προστατευτικό φινίρισμα στο πάτωμά σας. Όταν τελειώσει το φινίρισμα, το πάτωμά σας θα γίνει θαμπό και βρώμικο με την πάροδο του χρόνου. Η συντήρηση του τελειώματος του δαπέδου σας μέσω του βαθύ καθαρισμού βοηθά στην προστασία της πρώτης γραμμής άμυνας του δαπέδου σας από ζημιές.

Υγιέστερο περιβάλλον.

Ο βαθύς καθαρισμός βοηθά στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων και άλλων υλικών που αναπνέουμε. Ο βαθύς καθαρισμός παρέχει έναν πιο υγιεινό χώρο διαβίωσης, ιδανικό για σπίτια που έχουν παιδιά και κατοικίδια ζώα. Έξυπνες οικονομίες. Όλα τα οφέλη από το βαθύ καθαρισμό δίνουν και στο πορτοφόλι σας ένα διάλειμμα. Η διατήρηση ενός καθαρού δαπέδου θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πιο δαπανηρές υπηρεσίες όπως το τρίψιμο και το φινίρισμα του δαπέδου σας μακροπρόθεσμα. Ο συνδυασμός της φροντίδας πατώματος ρουτίνας και ο βαθύς καθαρισμός θα σας βοηθήσει να έχετε όμορφα δάπεδα για ζωή.

Είμαστε δίπλα σας
Ζητήστε προσφορά